Informații importante – Regulament cazare

Sosirea și plecarea

Primirea camerei (check-in) se poate face începând cu ora 14.00.
Eliberarea camerei (check-out) se va face înainte de ora 12.00.

În cazul în care în ultima zi de sejur camerele se eliberează după ora 12.00, se va aplica o taxă suplimentară în valoare de 40 lei (TVA inclus) (pentru intervalul 16.00 – 18.00) și 100% din contravaloarea nopții de cazare pentru depășirea orei 18.00.
Oaspeții care eliberează camerele până la ora 12.00 pot lăsa bagajele la recepție, într-un spațiu dedicat acestui serviciu, pentru un interval de 24 de ore fără costuri suplimentare.

Rezervari 24/7:
0724.835.430

Cazare

Cazarea copiilor cu vârste cuprinse între 0-7 ani se va face gratuit, când sunt folosite paturile existente.

Oaspeți suplimentari

Puteți primi musafiri sau oaspeți în camera dumneavoastră între orele 8.00 a.m. și 10.00 p.m., fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 10.00 p.m. – 8.00 a.m., aceștia vor trebui să achite diferențele de tarif și să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare.

Siguranța obiectelor personale

Recomandăm clienților complexului, pentru a evita situații neplacute pe întreaga perioadă a șederii în complex, să nu lase nesupravegheate bunuri sau obiecte de valoare. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta locației.

Program de eliminare a clienților indezirabili

Clientul trebuie să se conformeze uzanțelor complexului. Acesta va trebui să respecte atât liniștea în complex, cât și normele de conviețuire socială și cele morale.
De asemenea, clientul trebuie să aibă grijă de proprietatea încredințată lui pe parcursul cazării.
Orice încălcare a uzanțelor hoteliere sau a normelor morale și de conviețuire socială dă dreptul hotelierului să întrerupă imediat contractul/cazarea, fără nici un preaviz.
Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii complexului sau deranjează alți clienți. Contravaloarea eventualelor distrugeri sau degradări ale bunurilor materiale aparținând locației noastre va fi suportată de către cei vinovați de producerea acestora.
Ne rezervăm dreptul de a evacua forțat din complex clienții indezirabili.
Ținând cont de cele menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.

Protecție

Complexul în care sunteți cazați colaborează cu o firmă de pază și protecție care în eventualitatea unor probleme semnalate și prezentate mai sus poate interveni cu promptitudine 24/24 ore ale zilei.

Vă dorim o vacanță minunată!